FAQ

Algemeen

Zie de openbare optredens in de agenda. Neem gerust ook even contact met ons op voor een andere kennismaking, wij ontvangen u graag.

Ja, in de pauzes draaien wij standaard pauzemuziek. U kunt dit aan ons overlaten of zelf aanleveren. Er kan ook een DJ met ons meekomen. Wij werken fijn samen met een aantal DJ’s die kunnen inspelen op het publiek en dit zorgt ervoor dat de sfeer er goed in blijft zitten.

Bij afwezigheid van een van de bandleden door ziekte of overmacht nemen wij een professionele vervanger mee. Elk bandlid heeft meerdere vervangers beschikbaar. Velen zullen niet merken dat er een invaller mee speelde.

Boekingen

Ja, Bob en de Blue Band is te boeken via verschillende boekingbureau's. Wij werken al langere tijd samen met diverse boekingsbureaus. Indien u meerdere artiesten, acts e.d. wilt boeken is dit een goede optie. Het bureau neemt dan voor u contact op met de artiesten/band.

Ja, mocht u overwegen onze band te boeken dan kunt u een optie aanvragen. Wij houden deze datum dan vrij voor u. Wanneer er een andere partij aangeeft de band op dezelfde datum te willen boeken dan zullen we contact met u opnemen om een beslissingstermijn af te spreken.

Techniek

Bob en de Blue Band werkt samen met Soundrent Castricum. Door de jarenlange samenwerking zijn beide partijen helemaal op elkaar ingesteld en kunnen we voor elk podium gepaste techniek leveren. Alle sound is ready-to-go (en volledig voorbereid in de digitale mengtafel) waardoor opbouw- en soundcheck tijden scherp zijn. Soundrent levert D & B Audiotechnik.
Bob en de Blue kan ook een spectaculaire lichtshow leveren; bewegend licht met rookmachine. Maar we leveren ook andere techniek; podiumwagen, podiumdelen, back-drop, DJ-booth etc. Informeer naar de mogelijkheden en kijk gerust ook even op www.soundrent.nl.

Nee, Bob en de Blue band kan gebruik maken van de al aanwezige PA/licht installatie indien deze voldoet van minimum eisen.

Het volume van Bob en de Blue Band is ten alle tijde aan te passen naar wens. Een drumstel heeft een basisvolume als erop wordt gespeeld, maar we kunnen veel uit de kast halen om op ieder locatie een prettig geluidsvolume te creëren.

Een band als Bob en de Blue band gebruikt veel zware en grote spullen. Om deze reden is het noodzakelijk dat u helder en tijdig communiceert wanneer er geen lift aanwezig is op locatie. We zullen per show bekijken wat de mogelijkheden zijn en bepalen of het haalbaar is de show door te zetten of niet.

Tijden

Een Bob en de Blue Band show is 3x45 minuten. De band is op aanvraag ook in te huren voor een andere showlengte. Op festivals is een kortere showlengte vaak gewenst.

De pauzes zijn afhankelijk van de indeling van sets.

De band en techniek zijn doorgaans ±1,5 voor de show aanwezig. Afhankelijk van de hoeveelheid techniek die opgebouwd moet worden kan dit langer zijn.

Locatie

Wij raden aan om altijd een podium te gebruiken voor de band. Hierdoor zal de act beter tot zijn recht komen. Een ideale podiummaat is ±3x6m.